Mallorca - Aktiv Senior

Temaveckor

2017 erbjuder Aktiv Senior endast 1 resa och detta är en vecka till Mallorca 21-28/10. Fler resor, destinationer, och längder kommer presenteras till 2018.

Men vad är då Aktiv Senior?

Jo, i och med att Springtime har funnits i dryga 30 år är det många av våra resenärer som börjat efterfråga en “lugnare” variant av träningsresa med fokus på:

Träning
Kultur
Social samvaro

Aktiv Senior är resan för dig som gillar att röra på dig, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser.

På Aktiv Senior erbjuds du möjlighet att träna 3-5  gånger per dag och passen är uppbyggda runt våra 3 hörnstenar:

Kondition
Rörlighet
Styrka

Grundkonceptet har fötts ur Training Camp men träningsdelen är reducerad och mer fokus ligger på sociala/kulturella aktiviteter. 

Välkomstmöte/mingel, gemensamma måltider, kulturella utflykter, spontanutflykt mat & vin upplevelse, social kvällsaktivitet någon gång i veckan, bouleturnering eller annan sportlek.

Resesällskap

Det går alldeles utmärkt att resa själv eller som par eller som grupp. Reser ni i par kommer ni att dela rum (om ni inte väljer enkelrum). Om du reser själv kan du välja mellan att ta del i dubbelrum, då kommer vi att para ihop dig med annan ensamresande resenär av samma kön, eller så väljer du att ta enkelrum.

Resmålet och reslängden

Aktiv Senior erbjuder sina gäster ett behagligt klimat under Sveriges mörkare årstid. 2017 åker vi 1 vecka till Mallorca men under 2018 tänker vi bredda utbudet rejält, anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du veta vart.