Om Resan

Mallorca - Aktiv Senior hösten 2017

Mallorca – Aktiv Senior Hösten 2017

Var: Mallorca
När: 21-28 Oktober 2017
Pris: Från 12995 kr inkl *allt!
(*läs under pris)

Vad innehåller en Aktiv Senior- resa med Springtime?
Resan är för dig som tycker om att röra på dig, vill motionera mera eller vill komma igång med träningen. Här får du möjlighet att träffa nya människor, se nya platser och avnjuta Mallorcas kulinariska mat. Vi ger dig upplevelser där aktiva inslag som träning och kultur ingår. Den sociala gemenskapen är också en viktig del av resan.

På plats finns 3-5 instruktörer som håller i ca 5 pass om dagen. Gruppen kommer vara ca 50-80 personer och de flesta resenärer är från 60 år och uppåt. Alla är välkomna, ensamåkande, par, kompisar och vänner. 

På Aktiv Senior är träningen uppbyggda runt våra 3 hörnstenar: 

Rörlighet, som Yoga, vattenjympa, strecht och flex, med mera 
Styrka, som tex dans, cirkelträning, core med mera.
Kondition, som stavgång, jogg, dans, jumpa med mera. 

Grundkonceptet har fötts ur våra populära Training Camp-resor men där träningsdelen inte är fullt lika intensiv, färre antal pass och lite mer tid för återhämtning. 

Mallorca - Aktiv Senior - härlig strand!

Utöver träningspassen så har vi:
Välkomstträff/mingel, gemensamma måltider (frukost varje dag, 5 luncher och 5 middagar), föreläsningar, kulturella utflykter som citywalk i Palma, ö-rundtur (med buss) med ett aktivt stopp och vinprovning, “Bergspasset” en härlig utmanande vandring på stigar i bergen, spontanutflykter, sociala kvällsaktiviteter som frågesporter, dans och kanske ett glas cava på en trevlig bar.. 

Mallorca - Aktiv Senior - stavgång på stranden

 

Mallorca - Aktiv Senior - dramatiska vyer

Resesällskap
Det går alldeles utmärkt att resa själv eller som par eller som grupp. Reser ni i par kommer ni att dela rum (om ni inte väljer enkelrum). Om du reser själv kan du välja mellan att ta del i dubbelrum, då kommer vi att para ihop dig med annan ensamresande resenär av samma kön, eller så väljer du att ta enkelrum (kostar endast 700 kr extra).

Aktiv Senior. God mat och dryck på våra resor