Aktiv Senior Portugal - Long Stay

Yellow Monte Gordo Beach Hotel

Avenida Infante Dom Henrique, Monte Gordo
Tfn: +351 281 008 900

På Yellow Monte Gordo Beach Hotel har vi vårt servicekontor och våra träningssalar. Yellow Hotel ligger perfekt nära naturreservatet med fina gång- och löpstigar och endast 100 meter bort finns den milslånga stranden. Restauranger, butiker och Monte Gordos lilla centrum ligger inom gångavstånd. Hotellet har bra service, stora gemensamma ytor med nyrenoverad bar och en stor solterrass med två pooler. Gratis Wi-Fi i receptionen och halvpension ingår. Det genomfördes en renovering av hotellet vintern 2012. Hotellet har spaanläggning med bastu, inomhuspool och gym som ingår i priset för Springtime-resenärer.

RUM OCH KATEGORIER:

Alla rum är rymliga och har telefon, a/c, färg-tv, mini-bar, hårfön, kassaskåp och ett modernt badrum med wc, bad/dusch. Samtliga rum har också en praktisk vardagsrumsdel med bäddsoffa och fåtölj samt balkong. Mot ett mindre tillägg kan du försäkra dig om ett rum med en fantastisk utsikt över Atlanten och den fantastiska stranden.

ENKELRUM:

Består av ett rum med en säng, vardagsrumsdel och balkong.

DUBBELRUM: 

Består av ett rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, vardagsrumsdel och balkong. Det finns en bäddsoffa där en eventuell tredje person kan sova.

SVIT FÖR 2 PERSONER: 

Består av ett separat sovrum och ett vardagsrum. I sovrummet finns dubbelsäng/två enkelsängar samt i allrummet en bäddsoffa. I 1-rumssviten måste 2 fullt betalande vuxna bo.