Aktiv Senior Portugal - Long Stay

Biljetter

Hej, 

Nu är det snart dags för din resa till Aktiv Senior i Portugal. Bifogat finns dina färdhandlingar. Läs igenom dem och kontrollera att samtliga uppgifter stämmer. Om du hittar något som är felaktigt ber vi dig att omgående kontakta oss.

Program

Program Long Stay

Observera att programmet kan komma att ändras på plats.  

Flygtider/incheckning

Flygtider, flightnummer och ”Reservation no” framgår av dina färdhand­lingar. Från Arlanda är det avresa från terminal 5 och på Kastrup terminal 3. För incheckning på flygplatsen är det ditt ”Reservation no.” du använder (numret består av siffror och bokstäver i en följd). Med fördel skriver du ut dina färdhandlingar eller spar ner dem och har dem lättillgängliga. Tiderna är lokala och med reservation för tidta­bellsändringar. Kontrollera alltid korrekta avgångstider på Swedavia eller Kastrup. Incheckningen öppnar 2 timmar innan avresa och stänger 50 minuter innan avresa. Måltid på planet ingår inte.

Bagage

Med SAS får varje resenär ha 1 väska á 23 kg incheckat bagage samt 8 kg som handbagage (undantag med SAS-plus).
Handbagaget får ej överstiga måttet 55 x 40 x 23 cm.
Har du golfbag eller annan skrymmande utrustning måste detta betalas för på flygplatsen eller förbokas via Springtime.

Transfer

För alla som reser på ordinarie resa ingår transfer: flygplatsen – hotellet – flygplatsen. När du har hämtat din väska och gått ut till ankomsthallen går du direkt till vänster (skylt mot Tour Operators). Våra guider möter upp er utanför tullen på flygplatsen i Faro med Springtime-skylt och visar er till våra transferbussar för vidare transport till Monte Gordo. Transfertiden är normalt cirka 45 minuter. Vid eventuella problem når du personal på flygplatsen i Faro direkt på: +351 965 163 593

Anslutningspaket/Arlanda hotellby

Har du bokat anslutningspaket genom oss har du även fått dessa färdhandlingar. Om något är oklart vänligen kontakta oss omgående.

Journummer

Vid AKUTA händelser innan avresa, utanför kontorstid (09.30-16.30 mån – fre) kontakta oss på 08-545 535 40 och välj 9 så kopplas ni vidare till jouransvarig. 

Pass och visum 

Vid inresa som vanlig turist och svensk medborgare är det inte nödvändigt med visum till Portugal. Men kontrollera att ditt pass är giltigt och att ditt tilltalsnamn och alla efternamn stämmer överens med dina färdhandlingar innan du reser.

Sjukförsäkring:

Ta med det Europeiska sjukförsäkringskortet på resan eller beställ ett sådant utan kostnad hos försäkringskassan. Det ger dig rätt till nödvändig sjukvård i andra EU/EES-länder.

SERVICE PÅ PLATS

Välkomstmöte

Lördag 1:a och 8:e februari kl. 16.00 kommer vi ha ett välkomstmöte och rundvandring för alla som vill delta.  

VIP-rabatt i Runner’s Store

Som Springtime-resenär får du 20% rabatt på alla skor & kläder och 10% elektronik & tillbehör från Garmin, Ange koden: SPRINGTIME2020VIP

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag

BC omslag

 

 

 

 

 

 

varmt välkommen ut på en resa med oss! 

Springtime
Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma – 

E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

 

VÅRA HUVUDPARTNERS: