Aktiv Senior Järvsö

Träningresa till vackra Järvsö med Britt-Marie & Inga-Lis 1-4 maj och 4-7 september 2023

Välj på boende i hotellrum, egen husbil, lägenhet eller vår timmervilla.

Härliga och aktiva sommardagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur, vandringar varvat med kulturella och historiska inslag. En resa för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner.

Vi bor på Camp Järvsö som ursprungligen är en gammal hälsingegård, vackert belägen med utsikt över Kalvsjön. Omgivningarna inbjuder till härliga skogspromenader, cykelturer och varför inte ge sig ut på Kalvsjön med kanot eller roddbåt?

Du väljer själv om du vill bo i hotellrum, egen husbil eller om ni är ett gäng som vill dela på en lägenhet eller vår timmervilla.

Tillsammans tränar, vandrar och upplever vi Hälsingland. Under ledning av Inga-Lis och Britt-Marie så får vi mycket socialt trevliga dagar där du som resenärer bidrar med din positiva energi.

Programmet innehåller träning, en vandringsdag och en kulturdag med besök på Lill-Babs-museet och Järvsö kyrka.

Kring Camp Järvsö finns det vacker natur, en badsjö, promenad- och cykelstigar. Det finns mycket att uppleva och du gör vad du vill och har lust med.

Träning

Träningarna som vi kör är yoga, rörlighet, jympa, dans- och cirkelfys och en del specialpass. Nivån är mjukare och passar de flesta. Vill du ta i mera så går det bra. Vi ger alternativ så du kan anpassa aktiviteten efter dagsform.

Vi tränar inomhus men även ute beroende på väder. Så ta med både ute- och inneskor. Camp Järvsö har ett bra utrustat gym som du har fri tillgång till och det finns både cyklar, roddbåt, pilbågar att låna/hyra.

Instruktörer på plats

  • Inga-Lis Grape

  • Britt-Marie (B-M) Nordquist

  • Tessa Wulff Lothian

  • Anna Östlund

    Instruktör

  • Margareta Berglund