Aktiv Senior Järvsö

En aktiv resa till härliga Hälsingland! Järvsö 20-24 augusti 2023

En aktiv, kulturell och historisk resa i Lill-Babs spår

Välj på boende i hotellrum, egen husbil, lägenhet eller vår timmervilla.

Härliga och aktiva sommardagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur, vandringar varvat med kulturella och historiska inslag. En resa för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner.

Vi bor på Camp Järvsö som ursprungligen är en gammal hälsingegård, vackert belägen med utsikt över Kalvsjön. Omgivningarna inbjuder till härliga skogspromenader, cykelturer och varför inte ge sig ut på Kalvsjön med kanot eller roddbåt?

Du väljer själv om du vill bo i hotellrum, egen husbil eller om ni är ett gäng som vill dela på en lägenhet eller vår timmervilla.

Vi är aktiva och har kul tillsammans!

Vi inleder varje dag med morgonträning i form av promenad, lätt jogg och rörelseträning. Under dagarna erbjuds sedan 3-4 träningspass inom styrka, koordination, dans och kondition – allt anpassat så att alla kan delta utifrån sina förutsättningar.

Vi gör flera spännande utflykter där vi bl annat gör en grand tour av Järvsö, besöker Malin Berghagen på Vålsjö Kvarn och vi bestiger Järvsö Klack med dess fantastiska vy över hela Järvsö.

Varje kväll erbjuder vi en kvällsaktivitet i form av föreläsningar, musikquiz eller annan gemensam aktivitet.

Missa inte denna fantastiskt trevliga vistelse med mycket aktivitet, social gemenskap och massor med skratt!

Res hållbart

För alla som reser med tåg till Järvsö så ingår gratis transfer från järnvägsstationen. Vi erbjuder även att boka tåg direkt med oss från utvalda stationer. För dig som ändå tycker det är mer praktiskt och bekvämt att ta egen bil så erbjuder vi gratis parkering.

Vi erbjuder (pristillägg) även tågresor med direkttåg från följande orter:

Linköping, Norrköping, Katrineholm, Södertälje, Stockholm C, Arlanda, Uppsala och Gävle. I nuläget har inte SJ öppnat sin bokning men vi kommer meddela alla så snart detta är möjligt. En prisindikation är 800 kr t/r.

Instruktörer på plats

  • Britt-Marie (B-M) Nordquist

  • Inga-Lis Grape

  • Rose-Marie Lagerqvist