Aktiv Senior Järvsö

Aktiv Senior i Järvsö, 7-11 maj

Härliga vårdagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner.

Huvudcoach Veronika Vestlund är hälsokonsult i Vera Vision. Hon erbjuder tjänster inom coachning, affärsutveckling och livsstilsförändringar.

Veronika drivkraft är att göra skillnad oavsett om det gäller individ för alla åldrar och grupper eller företag.

Vad händer på våra aktiva seniordagar?

På våra aktiva seniordagar är träningen varierad med morgonpromenad eller jogg, rörlighet, yoga, dans och fysträning. Vi gör också en vacker bergsvandring i den underbara naturen! Eller varför inte utnyttja någon av de många vandringsleder som finns i området på egen hand! På kvällarna så äter vi gott tillsammans och arrangerar kvällsaktiviteter för en härlig social samvaro.

På Camp Järvsö bor du bekvämt i våra rum, sviter och lägenheter. Eller varför inte ta husbilen eller husvagnen och bo på våra ställplatser.

Har du eget boende i Järvsö är du också välkommen att delta på våra seniordagar! Från 750 kr/pers och dag – då ingår all träning, frukost och lunch. Boka på info@campjarvso.se eller 0651-564136.

 

Välkommen att boka våra seniordagar för en aktiv semester!

 

NÄR NI BOR HOS OSS INGÅR ANLÄGGNINGENS ALLA FACILITETER:

• Toppmodernt gym

• Aktivitetsrum med pingisbord och sällskapspel för samvaro

• Fullutrustad gymnastiksal för lek och träning

• Outdoor Arena

• Mästarbanan, missa inte denna utmanande bana med roliga grenar.

• Elljusspår samt aktiviteter runt Kalvsjön