Aktiv Senior Järvsö

Boende

Vi erbjuder många olika alternativ av boendemöjligheter vilket gör att man kan anpassa valet efter krav på standard, plånbok eller hur många personer man är i sällskapet.

Vi erbjuder fullt utrustade lägenheter för upp till 10 personer, hotellrum med enkel standard upp till sviter med alla bekvämligheter samt boende i egen husbil. Eller varför inte prova på att komma naturen ännu närmare genom att bo i ett av våra glampingtält?

Vi har noga valt ut färger och material för att dels behålla känslan av den hälsingegård med anor från 1600-talet som gården faktiskt är. Men, framförallt för att skapa en känsla av lugn och ro för hjärnan och blicken där våra färger och material påminner oss om naturen utanför. När du kommer och bor hos oss på Camp Järvsö ska du kunna landa och bli återhämtad både inne och ute!

Rum och lägenheter

Välj mellan fullt utrustade lägenheter, hotellrum med alla bekvämligheter eller rum i vandrarhem-standard.

timmerSTUGAN

I Timmerstugan bor man bekvämt upp till 12 personer med alla bekvämligheter och har en fantastisk utsikt över Kalvsjön. Ett boende utöver det vanliga!

Glampingtält

I något av våra glampingtält kan du välja att bo om du vill komma naturen ännu närmare.

Campingplatser

Vi har ca 16 campingplatser beläget på området bara ett stenkast från reception, servicecenter, restaurang och aktiviteter.

Läs mer om boende på Camp Järvsö här.