Om Resan

Multisport Sälen

_MG_2235

Eftersom Sälen är den ideala platsen för multisport kommer vi utöver det ordinarie programmet erbjuda en multisportskola. Under fem tillfällen kommer ni ha chans att vara med och prova på de olika sporterna. Tanken är att alla ska kunna vara med, även barn tillsammans med målsman. Gällande material till multisportskolan står Springtime för kostnaden för kanot och material till orienteringen. Cykel tas med själv alternativt hyrs i Sälen. En mindre summa kommer tas ut i samband med klättringen. Närmare info kommer. Max 30 personer kommer kunna delta i multisportskolan. Anmälan sker i samband med välkomstmötet på söndagen.
Preliminärt program multisportskola v 32 

AIM CHALLENGE
Lördagen den 8:e augusti anordnas multisporttävlingen Aim Challenge för 7:e året i rad i Lindvallen. Tävlingen är en kreativ och rolig multisporttävling till för alla, deltagarna tävlar i lag om två i klasserna: dam, herr eller mix. Under 6 timmar ska man samla så många man orkar av totalt 60 kontroller. Olika kontroller ger olika poäng beroende på svårighetsgrad.

Se en film från 2015-års tävling här

Kontrollerna nås främst med cykel men kan även nås med hjälp av löpning. En del av kontrollerna innehåller moment som rappellering, klättring, paddling och simning, elit eller motionär, du bestämmer din egen rutt och svårighetsgrad. En tävling på dina villkor.

Anmälan: Anmälan sker vid bokning av resan. Specialpris för Springtime resenärer 1000 kr per lag (ord.pris 1400 kr innan 1a maj och 1600 kr efter).

Glöm inte heller att barnen har sin egen aimtävling på fredagen kl.14.00. Tävlingen är gratis och anmälan sker på plats. 

AIM