Activage på Teneriffa

Träning & Program

Träningsupplägg
3-4 instruktörer och ca 5 aktiviteter om dagen, gruppen är mellan 30-50 personer och de flesta resenärer +60, ensamåkande, par eller vänner. 

Under veckan kommer ni att kunna testa olika former av rörlighetspass, styrkepass och konditionspass. Alla pass är mellan 30-45 minuter och är anpassat för den seniora kroppen, det intressanta är att anpassat inte betyder att det ska vara så mycket enklare. Självklart är du med på så många pass du vill och orkar, att vara på semester innebär också återhämtning och här kan du göra det i en solstol vid poolen.

Aktiva utflykter

Bergspasset

Under veckan gör vi en gemensam vandringsutflykt. Teneriffa erbjuder flera härliga naturområden med ett växlande och kuperat landskap. Trots att det är en vulkanisk ö så är delar av ön mycket grön och frodig. Det blir en utflykt som bjuder på både grönska, utsikt och lagom utmaning för kroppen. 

Vandring i närområdet med fikastopp

Vi tar oss tid att upptäcka området runt hotellet en eftermiddag. Här finns flera sköna vandringsstigar längs med havet och möjlighet att stanna till i en grannby för att fylla på energidepåerna med det som önskas. 

 

Instruktörer på plats

  • Katja Ekvall

  • Britt-Marie (B-M) Nordquist

  • Carina Langemar (fd Sjöberg)

  • Mona Edwertz

  • Karin Kullberg