Om Resan

Activage på Teneriffa

DATUM: 23-30 NOVEMBER – ACTIVAGE PÅ TENERIFFA
PRIS FRÅN 13 950 KR

500 kr i rabatt per person för dig som är medlem i Activage. Ange kod: ACTIVAGE, vid bokning. Boka senast 31 juli för att ta del av erbjudandet.

Höstens resa är nu fullbokad. Väntelista finns! Kontakta oss på info@springtime.se eller 08-54553540

Tillsammans med Activage anordnar vi en härlig träningsresa till Teneriffa.
Activages ledstjärna är ”hälften gym, hälften vad du gör det till” och är ett unikt seniorgymskoncept som nu tar nästa steg med oss och bjuder in sina medlemmar och andra aktiva seniorer på en resa där hälften är träning och hälften blir vad vi tillsammans med er gör det till.

Resan kommer att vara fylld med träning av olika slag, allt ifrån mjuk morgonyoga, lekfulla utmaningar som alla kan vara med på, till rejäl styrketräning, självklart är alla pass anpassade för alla nivåer.

Resan kommer även att vara fylld med olika former av sociala aktiviteter. Tillsammans kommer vi att sprida glädje, och vi hoppas väcka er nyfikenhet i att testa nya saker och skapa en trevlig samvaro och gemenskap i gruppen.

Med på resan är 4 -5 instruktörer som kommer från både Activage och Springtime. Under dagarna kommer du att kunna välja mellan 3-5 pass/aktiviteter per dag. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår i en lustfylld gemenskap.

Livskvalitet för oss är en helhet mellan rörelse, glädje och nyfikenhet vilket kommer att genomsyra hela veckan.

Välkomna att hänga med!

Activage & Springtime

Instruktörer på plats

  • Britt-Marie (B-M) Nordquist

  • Mona Edwertz

  • Carina Langemar (fd Sjöberg)

  • Katja Ekvall