Bicycling & Cykelvasan

Aktiviteter

TC Sälen v32-286

Fjällvandring

I Sälen finns det gott om vandringsleder att utforska, alla i en fantastisk fjällmiljö. Det finns vandringsalternativ för både nybörjare och den lite mer rutinerade vandraren. Lederna är väl uppskyltade med röda eller gula kryss, och det finns både rastskydd, raststugor och vindskydd längs dem. Vi kommer givetvis att dagligen erbjuda ledarledda vandringar.

Trollskogen

Packa fikakorgen och gör en dagstur till Trollskogen. Trollen spelar och sjunger varje dag under sommarsäsongen. De hälsar dig varmt välkommen i sommar!

I Trollskogen, på Hundfjället, bor Sälens troll. De spelar och sjunger varje dag, även under sommar- och höstsäsongen. Ta med fika och hela familjen på en lättare vandring genom gammal urskog. Strax intill fordonsparken på Hundfjället finns även en lekplats samt två stora hoppkuddar. Här har barn i alla åldrar en garanterat rolig stund.

Sommaröppet i Trollens Våffelstuga

Blir du hungrig eller lite fikasugen under Trollskogsturen och missat att packa ner matsäcken, inga problem! Trollens Våffelstuga längst ner i Trollskogen har sommaröppet och serverar frasiga våfflor, glass och annat smått och gott.

Lindvallens fäbod

På Lindvallens fäbod strosar djuren mer eller mindre fritt och du kommer riktigt nära dem. Här erbjuds även aktiviteter för hela familjen och en liten servering med möjlighet till en mysig fika i lugn fäbodmiljö.

I fäbodområdet finns hästar, grisar, kaniner och inte minst de extremt nyfikna getterna. Det gäller att hålla koll på sin glass.

I kaféet njuter du av våfflor, bakverk, kaffe och glass. Där finns även hantverk från bygden och lokalt producerad korv, ost och messmör. Lindvallens Fäbod ligger vid parkeringen på Snötorget, granne med Lindvallens upplevelsevärld Experium.

Skatepark

I Lindvallen finns sommartid en skatepark, mitt i Röda Byn. Här finns ramper och annat kul som passar en skejtare. Parken är obemannad, kostnadsfri och öppen alla dagar.