Om Resan

6-13 oktober, Holistic Camp

Datum: 6 – 13 oktober (lördag-lördag)
Vad ingår: Flyg t/r, mat på flyget, transfer, del i vald boende kategori, alla frukostar, 5 luncher, 5 middagar och all träning.
(Mer info läs resfakta)

Holistic Trainings inriktning är att undervisa, koreografera och utveckla träning som ökar din kroppsmedvetenhet, kraft och feeling, säger Cecilia Gustafsson. Hon tänker på kontraster och helhet när hon sätter innehåll, hon tror att ju mer du och din kropp har förmåga till, desto mer trygghet, glädje och självförtroende upplever du på en grundnivå! 

Efter att Cecilia har jobbat med väldigt många människor i olika former av träningssammanhang, är hennes erfarenhet att många antingen är väldigt fysiska – de är sin kropp men ibland ser de liksom bara armar, ben och ryggtavla, inte så mycket innehåll och substans bakom och i rörelsen. Och så finns det en grupp som utvecklar sin inre miljö med yoga, meditation mm –  där man å andra sidan kan sakna den fysiska närvaron, den vitala energin som en tränad kropp utstrålar. 

Cecilia har alltid trott på både och – att vara stark, flexibel och funktionell, i kroppen och inuti. Att det ena inte utesluter det andra, utan tvärtom är förutsättningar för varandra. Att inte vara så angelägen om att passa in i endast ett visst mönster eller box, utan känna sig fri att kliva in i olika världar och tekniker och metoder för att ha roligt, hålla sig hel och utveckla sig själv.

Holistic Trainings  träning/praktik kännetecknas av:

* uppmärksammar andning, medveten närvaro, flow och centrering
* är frigörande av spänning och på samma gång energigivande
* balanserar uppe/nere, inre/yttre, höger/vänster och fram/bak
* ger lättillgänglig blandning av effektiv fysisk träning och inre inspiration
* utgår från sambandet kropp, huvud, hjärta och själ.
* är kraftfull och effektiv 

Läs gärna mer 

www.holistictraining.se 

Insta: @holistictraining 

Blogg: healthyliving.se/cissi

Holistic Camp i Palma är för dig som vill få en fyllig upplevelse, via kroppen, hjärnan och hjärtat. Våra tidigare Holistic Camps har blivit smått legendariska och deltagare pratar fortfarande om hur det blev en gamechanger för dom. Med väl utvalda ledare och ett gemensamt syfte ska vi göra veckan innehållsrik, glad, utvecklande och inspirerande under temat: Holistisk träning och hälsa. 

Den här veckan kommer Cecilia som vanligt  ha med sin egen coach och inspiratör Sofia Sivertsdotter som är en efterlängtad och mycket omtyckt föreläsare, författare och coach. Hon lämnar ingen oberörd, varken med sina texter (som varenda yogalärare i Sverige citerar) eller med sin vänliga och varma närvaro.

Läs mer om Sofia här 

Instruktörer på plats

 • Cecilia Gustafsson

 • Sofia Sivertsdotter

 • Maria Cajdert

 • Erika Kits Gölevik

  Instruktör

 • Mikaela Sundbaum

  Instruktör

 • Mia Rodhborn

  Instruktör

 • Sanna Hed

  Instruktör

 • Peppe Lindholm