Mallorca 12-19 mars 2016 Viktklubb

Program

 man_playing_vk (1)

Veckan bjuder på ett minst sagt fullspäckat program. Våra profiler kommer göra sitt bästa för att göra er så svettiga som möjligt och ge er så mycket kunskap som möjligt. Två gånger per dag kommer ni kunna köra funktionell träning med Mårten Nylén. Varje morgon kommer dessutom Shirin tar er med ut i de vackra omgivningarna kring hotellet för promenad och löpass. Finns det ett bättre sätt att starta dagen på? Josefine kommer att fylla er med kunskap såväl under sina föreläsningar på kvällarna som sina workshops i mindre grupper under dagarna. I tillägg har Springtime laddat upp med sina bästa instruktörer för att ge er ett så fullmatat schema som det bara går. Det exakta schemat för resan blir klart under under hösten 2015.

Training camp Turkiet 13

 Så här är kommer träningsupplägget att vara.

Morgon/förmiddag:
4 pass (varierat löpning/powerwalk, yoga, dans, konditions eller fyspass)

Eftermiddag/kväll: 
2-3 pass (varierat löpning/powerwalk, yoga, dans, konditions eller fyspass)

Övrigt: 
5 föreläsningar – 3 med Josefine Jonasson, 1 med Mårten Nylén, 1 med Shirin Djavidi. Workshops i mindre grupper med leg. dietist Josefine Jonasson

1 vandring / bergspass ingår
1 valfri äventyrsutflykt
1 cityutflykt till Palma med vinprovning
Sista kvällen med gänget – en kväll du sent ska glömma

I tillägg till ovan ingår alla frukostar, 5 middagar och 5 luncher. Likaså kommer det att anordnas flera aktiviteter som gör att man känner en grupptillhörighet, det är inga problem att åka ensam!

Veckans program och hela ledarstab läggs upp på hemsidan allt eftersom de blir klara. Hela programmet kommer presenteras i början av januari 2016.

Resans profiler inom träning och kost är  Mårten Nylén (personlig tränare), Josefine Jonasson (leg dietist) och Shirin Djavidi (personlig tränare). Läs mer om dem i intervju nedan.

alla tre

 

Intervju med våra profiler hittar du här:
Länk Mårten
Länk Josefine
Länk Shirin