Mallorca 12-19 mars 2016 Viktklubb

Hotell

Mallorca 16

Sunprime Waterfront ****
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
Telefon: +34 971 262 350

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden och den fina strandpromenaden i Playa de Palma. Närmare bestämt i Can Pastilla, en by som påminner om det gamla Mallorca, men med en modern touch. Här finns en båthamn och många trevliga restauranger, barer och butiker. Från hotellet tar det bara tio minuter att åka bil eller buss till Palma stad. Till flygplatsen tar det inte mer än fem minuter. 

Mallorca 12
Poolområdet på Sunprime Waterfront är något utöver det vanliga. Här kan du njuta av en magnifik havsutsikt, slå dig ned i en skön solsäng eller ta ett svalkande dopp i poolen. Föredrar du salta vågor finns det en liten strand och badvik precis nedanför hotellet, vill du ha en större strand är det bara att promenera ett hundratal meter, förbi den lilla småbåtshamnen.

Mallorca 11
I Sunprime Restaurant är maten välkomponerad och på vinlistan kan du hitta både gamla och nya favoriter. Vill du ha en riktigt bekväm semester kan du förboka Sunprime All Inclusive eller något av våra andra prisvärda måltidspaket. Loungen lockar med goda drycker, skön musik och avslappnad stämning. Självklart ingår WiFi både här och på resten av hotellet.

Rummen
Rummen är är allt från 18-27 m2 stora. Samtliga rum har litet kylskåp och vattenkokare. Dusch och wc. Tv och telefon. WiFi. Värdefack finns att låna. Städning och diskning varje dag.

Sunprime Waterfront

Rumskategorier
Prime Room 1 mindre rum (18 m2), balkong mot omgivningar
Prime Room 1 rum balkong mot omgivningar
Prime Room 1 rum stor terrass med havsutsikt*
Prime Room 1 rum balkong med havsutsikt
Prime Room 1 rum balkong högt upp med havsutsikt*
Prime Room 1 rum mindre rum liten balkong med begr havsutsikt

*Dessa två rumstyper ligger högst upp i hotellet och har det bästa läget, rummen har också tillgång hotellets takterrass vilket övriga rum inte har. Observera dock att många av våra träningspass är förlagda till denna takterrass vilket kan upplevas som störande. Eftersom alla som är med på resan är där för att träna så tror vi ändå att man upplever det som en tillgång att ha så nära till passen. 

Hotellfakta:
Byggnadsår: 1965
Totalrenoverat 2011/12
Antal rum: 191
Tv: Ja
Kassafack: Ja, att låna
Hårfön: Ja
Telefon: Ja
Trådlöst Internet: Ja
A/C & Värme: Ja
Reception:
Hiss:
Bar: Ja
Restaurang: Ja

Sunprime Waterfront