Träningsresor med

Friskis&Svettis och Springtime

Hösten 2022

Sveriges bästa träningsresor | Vi har resan för dig!

Friskis&Svettis-resor tillsammans med Springtime

Springtime tillsammans med F&S-föreningarna i Ängelholm, Lidingö och Borlänge lanserar nu ett arbete med syftet att öka andelen människor som vill åka på en träningsresa inom Sverige. Denna satsning omfattar inledningsvis främst Camp Järvsö. Förutom Järvsö så kommer även andra resor och events inom Sverige att erbjudas, och vi vill fokusera på destinationer som fungerar bra att ta sig till med tåg. Samtidigt kommer vi att fortsätta med våra populära Friskisveckor i Portugal och på Mallorca.

Häng med!

Upptäck Reseklubbens träningsresor

Välj mellan träningsresor till Portugal, Mallorca och Järvsö! I Portugal kan du kan välja mellan tre olika hotell, allt från prisvärda lägenheter till ett lyxigt boutiquehotell med läcker roof top-pool. På Mallorca bor vi fint i mysiga Palma Nova med närhet till både stadsliv, natur och stränder. Camp Järvsö slår upp portarna i juni.

Varför åka på en resa med oss?

Bokar du en träningsresa med oss, gör du det för att du vill resa iväg på en aktiv semester och uppleva något mer än på en vanlig resa. Och det är exakt det du får. Åker du med på någon av våra träningsresor så är utbudet brett och har ett minst sagt fullspäckat program vilket gör att det finns träning som passar alla. Här ges du möjlighet att prova nya pass och utmana dig själv.

Om Friskis&Svettis

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen.

Träningsresor med Friskis&Svettis och Springtime

Bild från loppet

TRAINING CAMP PORTUGAL MED FRISKIS&SVETTIS

Hösten 2022

Maxade veckor fulla av träning. Utmana nya muskler i crossfitburen, kör kettlebells, kamp, box och jympa på stranden. Resan passar dig som är van att träna och som gillar olika slags träningspass.

Från 10 995 SEK

Läs mer

Bild från loppet

CAMP MALLORCA MED FRISKIS&SVETTIS

Hösten 2022

Kombinera F&S-passen du älskar med tid för avkoppling, häng på stranden eller lite lyx i hotellets SPA-avdelning. Här får du en semestervecka med utmaningar för alla dina sinnen…

Från 14 950 SEK

Läs mer

Bild från loppet

TRAINING CAMP SENIOR PORTUGAL

Hösten 2022

Välj mellan en, två eller tre sköna veckor där vi byter svenska kylan mot Algarvekustens ljusa dagar. Varje morgon inleder vi med morgonjogg eller stavgång och ser solen gå upp över horisonten. Under dagarna kan du välja att träna de populäraste passen du känner igen från Friskis&Svettis.