Specialresor

Alla resor från Springtime är resor utöver det vanliga. Men ibland syr vi ihop upplevelser som smäller lite högre, som garanterat blir minnen för livet, något att berätta om för barnbarnen. 2019 och 2020 erbjuder vi resor till Hawaii, USA:s vackra västkust, Rio de Janeiro, Shanghai & Peking och den karibiska ön S:t Barthelemy. 

Det är resor som vi kallar för Specialresor. Gör det gärna till en vana att gå in på denna sida och se vilja upptåg vi bjuder på för tillfället. Våra specialresor har alltid ett begränsat antal deltagare så det gäller att passa på. Här presenterar vi också idéer till nya resor där du kan anmäla intresse och få förtur vid bokning.

Rio de Janeiro Marathon
14 jun 2020

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse.

Shanghai Marathon & Peking
17 nov 2019

Nyhet 2019! Shanghai Marathon hålls varje år under senhösten. Loppet startar vid den kända gatan The Bund och avslutas vid Shanghai stadion.

St. Barth Gustavialoppet
08 nov 2020

Nu erbjuder vi en resa som slår det mesta och innehåller både löpning, sol och bad av högsta märke, mat i världsklass och en hel del intressant svensk historia.

Honolulu Marathon – drömresan
01 dec 2019

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? Vintern 2019 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan till USA och Hawaii.