Training Camp

Portugal

med Friskis&Svettis

Hösten 2022

Sveriges bästa träningsresa till Portugal | Vi har resan för dig!

Boka här

Training Camp Portugal – träningsresan för dig!

Häng med på en resa med massor av träning och härliga upplevelser. Njut av den magiska stranden, upplev den härliga gemenskapen och bli inspirerad och peppad av våra kunniga ledare. Prova på något nytt eller gör det du gillar bäst, vi gör träning lustfylld för alla nivåer. Följ med på en resa som fyller dig med energi, glädje och ny kunskap.

Reseklubbens träningsresor till Portugal innebär resor med mycket träning och upplevelser för alla smaker. Vi har också veckor bara för seniorer som har blivit mycket populära. I den lilla orten Monte Gordo på Algarve-kusten får du sköna löprundor i pinjeskogen, svettiga, fys- och danspass på strandens träningsplanka, smarta tekniktips och häng i crossfitburen. Starta dagen med yoga eller möt soluppgången under morgonjoggen på den milslånga stranden. En klar favorit under veckan är bergspasset med de fantastiska vyerna i Odeleites apelsinlundar. Självklart kan du varva med ett dopp i havet eller en svalkande sangria – för att sedan avsluta dagen med middag och en inspirerande föreläsning. Prova något nytt eller gör det du gillar bäst – Kort och gott, träningslyx för dig!

Boka din träningsresa till Portugal redan idag!

Många valmöjligheter

Direktflyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Du kan välja mellan tre olika hotell, allt från prisvärda lägenheter till ett lyxigt boutiquehotell med läcker roof top-pool. Njut av kvällssolen på den nybyggda boardwalken intill stranden med ett flertal restauranger, caféer och glassbarer och ta del av vårt stora utbud av träningspass.

Störst träningsutbud

Med hela 60 träningspass varje vecka kan vi stolt säga att vi har det största och mest varierade utbudet av alla träningsresor. Vi erbjuder löpning, yoga, styrke-, fys-, och rörlighetspass varje dag och på torsdagar utforskar vi det vackra bergspasset. Beroende på vecka tillkommer alltid fler pass varje dag anpassat efter veckans tema.

Portugal i framkant!

Prisbelönta Portugal

Portugal har för fjärde året i rad fått utmärkelsen som världens bästa resmål vid World Travel Awards, resebranschens egen gala, som nu senast hölls den 2 november 2020. Bland hela 27 utmärkelser som tilldelades Portugal, blev Algarve för tredje året i rad korade till Europas ledande stranddestination.

Clean & Safe

Portugals turistbyrå har tillsammans med deras nationella hälsomyndighet tagit fram en Clean & Safe-certifiering med målet att erkänna verksamheter som uppfyller framtagna säkerhetsåtgärder för att minimera smittspridning av covid-19. En certifiering som måste ansökas om och som säkerställs genom slumpmässiga kontroller. Alla Springtimes hotell i Portugal är Clean & Safe-certifierade.

Hållbarhet i fokus

I november lanserade Portugal en treårig hållbarhetsplan med målsättningen att bli världens mest hållbara destination. Deras metod ska vara att positionera Portugal som en av världens mest konkurrenskraftiga, säkra och hållbara destinationer genom att satsa på ekonomisk, social och hållbar utveckling, med FNs 17 hållbarhetsmål som riktlinjer. Bland annat innefattar det att öka antalet energieffektiva turistföretag med 50 procent och att ge 50 000 anställda inom resebranschen utbildning inom hållbarhet.

Safe Travels

Portugal var första landet i Europa att tillägnas Safe Travel-certifiering av World Travel & Tourism Council (WTTC). En stämpel som togs fram för att upprätthålla ett säkert resande genom att erkänna destinationer som uppfyller framtagna hälso- och hygienkrav.

Förstklassig ledning

Alla pass leds av vår eminenta ledarstab som är vår största styrka. Proffsiga ledare från Friskis&Svettis håller passen tillsammans med servicepersonal, löp- och stavträning från Springtime. De får alltid högsta betyg av våra resenärer och det är vi väldigt stolta och glada över. Ta chansen att prata med ledarna och få användbara tips och råd. Vårt mål är att du kommer hem friskare, starkare och gladare!

MAXAT MED FRISKIS&SVETTIS I PORTUGAL

8-15 oktober 2022

Våra populära seniorresor till Portugal är för dig som vill hålla dig stark och vältränad länge! Veckorna bjuder på ett smörgåsbord av olika aktiviteter som stavgång, core, yoga, jympa och styrketräning. Välj att åka en, två eller tre veckor.

Från 11 995 SEK

Läs mer

TRAINING CAMP SENIOR I PORTUGAL – HÖST 2022

5-26 november 2022

Våra populära seniorresor till Portugal är för dig som vill hålla dig stark och vältränad länge! Veckorna bjuder på ett smörgåsbord av olika aktiviteter som stavgång, core, yoga, jympa och styrketräning. Välj att åka en, två eller tre veckor.

Från 10 995 SEK

Läs mer