För alla dina sinnen

Camp Mallorca

med Friskis&Svettis

15-22 oktober (soft) & 29 oktober – 5 november 2022

Sveriges bästa träningsresa till Mallorca | Vi har resan för dig!

Boka här

Träningsresan för alla dina sinnen!

På Camp Mallorca bor vi mellan de underbara bergen och det kristallklara havet på ett fint och fräscht hotell som erbjuder bra rum, god mat och en härligt relax- och spaavdelning. Givetvis får kroppen sitt via det stora utbudet av fysisk träning med ca 6-8 pass om dagen lett av våra erfarna instruktörer.

I Palma Nova finner du lugn och harmoni med vackra stränder men du har också närheten till shopping, trevliga restauranger och barer i heta Palma – här finns något för alla sinnen! Även om vi har ett fullspäckat program kommer det att finnas stora möjligheter att knyta nya kontakter, slappna av och ha kul tillsammans. Oktober är, enligt många, den absolut bästa månaden att besöka Mallorca med lagom temperatur både i havet såväl som i luften.

Boka din träningsresa till Mallorca redan idag!

Camp Mallorca i ny tappning

Vi har genomfört träningsresor till Mallorca under många år och som många andra så älskar vi den vackra ön med allt den har att erbjuda. Vårt fokus på Camp Mallorca är att erbjuda träning och upplevelser för alla sinnen. 

Nyrenoverat hotell med strandläge

Hotell Senses Palmanova ligger vid den gyllene stranden i Palmanova med utsikt över det kristallklara vattnet vilket stimulerar alla besökarens fem sinnen. Hotellet som är renoverat 2017, består av två byggnader och flera poolområden med totalt sju pooler.

Förstklassig ledning

Alla pass leds av vår eminenta ledarstab från Friskis&Svettis. Ta chansen att prata med ledarna och få användbara tips och råd. Vårt mål är att du kommer hem friskare, starkare och gladare!

Mer än bara träning

Vi flyger direkt på en bra tidtabell med SAS från Stockholm. Direktflyg från Göteborg och Köpenhamn har vi under vissa veckor men vi kan erbjuda anslutning från alla orter som SAS trafikerar alla veckor.

Givetvis finns det mycket mer att göra än att träna. Det är skönt att bara njuta av solen, stranden, maten och själva ledigheten. Vi vill att alla sinnen ska få sitt och erbjuder tillsammans med hotellet och samarbetspartners på plats ytterligare aktiviteter under veckan. Kanske vill du utmana dig både fysiskt och mentalt med en äventyrsinspirerad aktivitet eller koppla av med en skön behandling i hotellets spa. Vi tror på ett sunt liv med rätt till livets goda!

Bild från loppet

CAMP MALLORCA MED FRISKIS&SVETTIS

29 oktober – 5 november 2022

Kombinera F&S-passen du älskar med tid för avkoppling, häng på stranden eller lite lyx i hotellets SPA-avdelning. Här får du en semestervecka med utmaningar för alla dina sinnen..

Från 15 950 SEK

Läs mer

Bild från loppet

CAMP MALLORCA SOFTTRÄNING MED FRISKIS&SVETTIS

15-22 oktober 2022

Camp Mallorca Soft är en aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Bo på ett mycket bekvämt hotell, lär känna nya vänner och träna lugnt tempo på hotellets terrasser och på stranden.

Från 15 950 SEK

Läs mer