Jobba hos oss

På kontoret i Stockholm är vi ca 15 personer och i Oslo är vi 1. Det är vi som producerar, säljer, marknadsför och projektleder alla resor.

Ute på resorna är vi över 250 personer på ett år som står för genomförandet. Vi är en blandad grupp som består av instruktörer, reseledare, föreläsare, inspiratörer, artister, platsansvariga, guider, naprapater, massörer med flera. 

Ute på destination:
Vi söker kontinuerligt efter nya stjärnor till våra destinationer så som instruktörer, naprapater, platsansvariga, reseledare, föreläsare och urvalet pågår hela tiden. Skicka in ett CV och personligt brev så svarar vi på er ansökan så fort vi kan. Viktigt är att du får fram vilka typer av pass du kan hålla samt eventuella föreläsningar.

Intresserad av att jobba ute på destination, skicka din ansökan till vår sportchef Marie:

 Marie Ahlm Norrstrand
marie.norrstrand@springtime.se

 

Hemma i Sverige:
Är du intresserad av att arbeta eller ha praktik på Springtimes kontor i Sverige? 

När vi söker nya medarbetare till kontoret lägger vi ut dessa tjänster här. Däremellan går det bra att skicka en spontanansökan till oss och så spar vi den för framtida behov.

Vi tar emot praktikanter på kontoret när möjlighet ges, vanligtvis under vår och höst. Vi ser gärna att du går en utbildning inom turism så som TRAC eller att du håller på att utbilda dig till originalare eller marknadsassistent. På kontoret i Sverige arbetar vi med produktion och försäljning av resor samt att vi gör allt marknadsmaterial inhouse. Vi kan endast erbjuda praktik från eftergymnasiala utbildningar.

Intresserad av att arbeta/praktisera på kontoret, skicka din ansökan till vår verksamhetschef Johanna:


johanna.hoffman@springtime.se

 

 

Tack för att du vill vara en del av team Springtime!