Välkommen till

Camp Järvsö

Vi slår upp portarna 1 juni!

Sveriges bästa träningsresa till Järvsö | Vi har resan för dig!

Boka här

Det naturliga resmålet för träning, hälsa och upplevelse!

Res bort, träna och njut av landskapet i Järvsö! Med tåget kommer du rakt in i byn, 3 timmar från Stockholms central, för att uppleva en annan del av världen, där du tar hand om dig själv och mår bra tillsammans med andra. Camp Järvsö är platsen för dig som vill få en naturnära och aktiv upplevelse i en genuin och sagolikt vacker miljö.

Träning och aktiviteter

Vi har något för alla! Det vi är bäst på är träning, hälsa, aktiviteter och upplevelser! Våra ledare är vår resurs och vi är stolta över att ha några av landets mest populära profiler inom respektive område. Börja din resa med att utforska vad vi har att erbjuda just dig!

Mat och dryck

Camp Järvsös restaurang är en naturlig samlingsplats för social samvaro. Här serveras frukost, lunch och middag med fokus på lokala råvaror från odlingar och gårdar i trakten. Vi tror på goda måltider, med njutning, inte bara kost. På området kommer vi framöver också ha våra egna odlingar och växthus som också är öppna för våra gäster. Vår matsal är rymlig och har välkomnande känsla med utsikt mot vacker natur och kalvsjön.

Boende på Camp Järvsö

På Camp Järvsö finns flera alternativ till boendeform. Vi erbjuder allt mellan fullt utrustade lägenheter, hotellrum med alla bekvämligheter, rum i vandrarhem-standard, eller i din egna husbil. Eller varför inte prova på att komma naturen ännu närmare genom att bo i ett av våra glampingtält?

Träningen på Camp Järvsö

Välkommen in i hjärtat av Camp Järvsö – den lummiga skogen! Med bl a löpning, vandring, skogsbad och orientering och mycket mer. Vi erbjuder såklart gruppträning – gruppkänsla när den är som bäst! Här väntar klasser av olika slag med inspirerande ledare.

Bild från loppet

CAMP JÄRVSÖ MED FRISKIS&SVETTIS

Sommaren och hösten 2021

Vi kommer inom kort att presentera våra veckor i Camp Järvsö tillsammans med Friskis&Svettis!

Priser presenteras inom kort

Läs mer