Välkommen till

Camp Järvsö

Träna – Andas – Umgås

Sveriges bästa träningsresa till Järvsö | Vi har resan för dig!

Boka här

Det naturliga resmålet för träning, hälsa och upplevelse!

Res bort, träna och njut av landskapet i Järvsö! Med tåget kommer du rakt in i byn, 3 timmar från Stockholms central, för att uppleva en annan del av världen, där du tar hand om dig själv och mår bra tillsammans med andra. Camp Järvsö är platsen för dig som vill få en naturnära och aktiv upplevelse i en genuin och sagolikt vacker miljö.

Träning och aktiviteter

Vi har något för alla! Det vi är bäst på är träning, hälsa, aktiviteter och upplevelser! Våra ledare är vår resurs och vi är stolta över att ha några av landets mest populära profiler inom respektive område. Börja din resa med att utforska vad vi har att erbjuda just dig!

Mat och dryck

Vi vill att maten på Camp Järvsö ska vara det där lilla extra: god, vällagad och ge dig energi; en ny smak, en spännande komposition och gärna inspiration att ta med hem. Vi tar vara på smaker – och använder gärna råvaror – från Hälsingland. Inspirationen hämtar vi från medelhavets kloka och väldoftande kök, för att sedan göra det till vårt eget.

Boende på Camp Järvsö

På Camp Järvsö finns flera alternativ till boendeform. Vi erbjuder allt mellan fullt utrustade lägenheter, hotellrum med alla bekvämligheter, rum i vandrarhem-standard, eller i din egna husbil. Eller varför inte prova på att komma naturen ännu närmare genom att bo i ett av våra glampingtält?

Träningen på Camp Järvsö

Välkommen in i hjärtat av Camp Järvsö – den lummiga skogen! Med bl a löpning, vandring, skogsbad och orientering och mycket mer. Vi erbjuder såklart gruppträning – gruppkänsla när den är som bäst! Här väntar klasser av olika slag med inspirerande ledare.

Bild från loppet

CAMP JÄRVSÖ MED FRISKIS&SVETTIS 18-21 NOV

När Friskis&Svettis är på plats på Camp Järvsö så är programmet alltid extra fullt av träning, så även denna helg. Nya muskler upptäcks under alla fyspass, koordinationen utmanas i dansen, konditionen förbättras på löp- och cykelpassen, rörligheten smörjs under yogan och stretchpassen och själen får sitt via skogsbad och härliga vandringar i den underbara naturen! 

Vandring, löpning, skavsår, cykling, lekar, äventyr, yoga, styrketräning, skratt, tävlingar, nya och gamla vänner, grillkvällar, kanottur, fiske, föreläsningar, skrubbsår, dans och mycket mer. Aktiviteter och pass som är anpassade för vuxna, barn och ungdomar. 
– Vi har något för alla!

Pris från 4 250 kr (3 nätter boende inkl aktivitetspaket, frukost och middag)

Läs mer och boka 18-21 nov