Simon Forsberg

Simon är en uppskattade löpledare på Springtimes tränings- och löparresor. Han är grundare av Löpskolan.se och en flitigt anlitad löptekniktränare. 15 års elitlöpande inom löpningens tekniska formel1 – 100 meter – och mångårig erfarenhet av träningsmetodik i rollen som personlig tränare har lagt grunden till hans pedagogiska och lärande tränarstil. Missionen är att få fler människor att uppleva känslan av att springa snabbt och lätt!

Simon är utbildad löptränare, personlig tränare, instruktör inom flertalet träningsformer och har en universitetsexamen i organisations- och idrottspsykologi. Spetskompetensen inom träning är löpning, funktionell träning samt arbete med livstilsförändringar och motivation.

På fritiden ägnar sig Simon åt yoga, träning med sina hundar och musik. Livsmottot är ”Om du inte räds dina drömmar är de inte stora nog!”

 

Simon och Shape of Mind i Portugal 8-15 april:
För dig som vill testa något nytt, i tillägg till träningen, finns Shape of Mind på plats. Shape of Mind arbetar med KBT, kost och träning. Shape of Mind´s metoder har visat sig vara framgångsrika för att nå hälso- och träningsmål. Under veckan håller Shape of Mind tankeväckande föreläsningar som innehåller kunskap och verktyg för hur du ska göra för att upprätthålla önskade hälsovanor. Du har även möjlighet att delta i en miniserie av workshops och få individuell coachning för att nå just dina mål.

Läs mer om upplägget här: Shape of Mind i Portugal 

 

Resor med Simon Forsberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se