Roger Richter

Roger har ett förflutet som medelmåttig medeldistansare som junior och senare som medelålders motionslöpare. 18 maror hann det bli innan artros i höften satte stopp för fortsatta långlopp

Roger har varit reseledare för Springtime i New York Marathon sen 2008 och innan dess för världens roligaste maratonlopp, Medoc Marathon i Bordeaux åtta gånger.

Han är också ordförande i Svenska S.t Barthélemysällskapet och initiativtagare till Gustavialoppet på vår gamla västindiska koloni St Barthélemy, St Barth, dit han rest med svenska grupper ett flertal gånger.

Professionellt jobbar han med reklam och grafisk produktion och på kundlistan hittar vi bl a Runners´ Store. Roger lägger ner mycket tid som elittränare i friidrott i Sundbybergs IK med medel- och långdistans som specialité. I klubben finns bl a Jeri Emeru, Sverigeetta på 10 000 m 2011 och Kajsa Barr en av Sveriges bästa kvinnliga medeldistanslöpare. Roger har en bred erfarenhet av löpträning genom att han under sin aktiva period hade flera olika tränare med vitt skilda synsätt. Rogers egna långloppspers är 2.51 på maran och 1.53 på Lidingöloppet. 

Resor med Roger Richter:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se