Roger Richter

Roger har ett förflutet som medelmåttig medeldistansare som junior och som medelålders motionslöpare. 18 maror hann det bli innan artros i höften satte stopp för fortsatt löpträning.

Roger har varit reseledare för Springtime i New York Marathon och Medoc Marathon i Bordeaux som han deltagit i åtta gånger.

Han är också ordförande i Svenska S.t Barthélemysällskapet och initiativtagare till Gustavialoppet på vår gamla västindiska koloni St Barthélemy, St Barth, dit han rest med svenska grupper ett flertal gånger.

Professionellt jobbar han med reklam och grafisk produktion och på kundlistan hittar vi bl a Runners´ Store. Det är bl a därför han jobbar som butiksansvarig i Runner´s Store´s pop-up butik på vår Training Camp i Monte Gordo. Han är också utbildad elittränare i friidrott där han lägger ner mycket tid i moderklubben Sundbybergs IK . Han har en bred erfarenhet av löpträning genom att han dels under sin aktiva period hade flera olika tränare med vitt skilda synsätt och också själv tränat några av landets mest lovande kvinnliga unga juniorlöpare under 2000-talet 

Rogers egna långloppspers som motionär är 2.51 på maran och 1.53 på Lidingöloppet. 

Resor med Roger Richter:

St. Barth Gustavialoppet

Nu erbjuder vi en resa som slår det mesta och innehåller både löpning, sol och bad av högsta...
FRÅN 35 700 SEK
Arlanda - St Barth
05 nov 2020
16 nov 2020