Hans-Olov Castergren

För Naprapathasse har det alltid handlat om att vara i rörelse. Från att sladda runt i sockiplast på förskolan, till att senare i livet älska bollsport. Fotboll, innebandy och ishockey dominerade under uppväxten. 

Det var först när Hasse startade sitt samarbete med Springtime 2007 som löpningen fick ett stort utrymme. Även om han genomfört flera marathon (favoriten är Medoc Marathon), så vill han inte kalla sig riktig löpare.

Efter många år i olika klubbar och idrotter, hittade han till gymet UCSP i Stockholm, där han gavs möjligheten att verkligen få jobba med individen. Både vid behandlingsbänken men även som PT och gruppträningsinstruktör kunna följa personens utveckling och tillfrisknande. 

Se och behandla sina patienters avvikelser i rörelser, muskel-/ledfunktion och i nervsystemet.

För att förkovra sig ytterligare inom naprapatin, flyttade han under några år upp till Umeå, för att där bli en del av Umeå Rygg och Ledklinik, med den mycket duktige, rutinerade och omtyckte naprapaten Michael Johansson i spetsen. Micke som också är ett välkänt ansikte just på Springtimes träningsresor till Portugal. Funktionell neurologi och hantverket i naprapatin, är något Hasse brinner lite extra för. 

Hasse har alltid tyckt om att skratta. Att få andra att skratta och slappna av. Även lagkänslan är viktig och det kan märkas när han håller sina träningspass. Träning ska vara rolig. Tuff, hård, korrekt utförd, men varför inte en smula skoj! 

När Hasse inte är i Portugal, hittar du honom oftast hemma i Stockholm, och om du vill komma i kontakt Hasse så kan du göra det via www.napraparty.se .

 

Resor med Hans-Olov Castergren:

Training Camp 20-27 april 2024: Maxat i Portugal

Häng med på en maxad träningsresa! Testa dina gränser i vår crossfitbur eller lär dig...
FRÅN 15 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
20 apr 2024
27 apr 2024

Training Camp 27 april-4 maj 2024: Träningsmix & Kampsport för alla

Gör dig redo för en energifylld träningsvecka med särskilt fokus på kampsport och en variation...
FRÅN 15 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
26 apr 2024
03 maj 2024