Hans-Olov Castergren

För Naprapathasse har det alltid handlat om att vara i rörelse. Från att sladda runt i sockiplast på förskolan, till att senare i livet älska bollsport. Fotboll, innebandy och ishockey dominerade under uppväxten. 

Det var först när Hasse startade sitt samarbete med Springtime 2007 som löpningen fick ett stort utrymme. Även om han genomfört flera marathon (favoriten är Medoc Marathon), så vill han inte kalla sig riktig löpare.

Efter många år i olika klubbar och idrotter, hittade han till gymet UCSP i Stockholm, där han gavs möjligheten att verkligen få jobba med individen. Både vid behandlingsbänken men även som PT och gruppträningsinstruktör kunna följa personens utveckling och tillfrisknande. 

Se och behandla sina patienters avvikelser i rörelser, muskel-/ledfunktion och i nervsystemet.

För att förkovra sig ytterligare inom naprapatin, flyttade han under några år upp till Umeå, för att där bli en del av Umeå Rygg och Ledklinik, med den mycket duktige, rutinerade och omtyckte naprapaten Michael Johansson i spetsen. Micke som också är ett välkänt ansikte just på Springtimes träningsresor till Portugal. Funktionell neurologi och hantverket i naprapatin, är något Hasse brinner lite extra för. 

Hasse har alltid tyckt om att skratta. Att få andra att skratta och slappna av. Även lagkänslan är viktig och det kan märkas när han håller sina träningspass. Träning ska vara rolig. Tuff, hård, korrekt utförd, men varför inte en smula skoj! 

När Hasse inte är i Portugal, hittar du honom oftast hemma i Stockholm, och om du vill komma i kontakt Hasse så kan du göra det via www.napraparty.se .

 

Resor med Hans-Olov Castergren:

Training Camp 28 september-5 oktober 2024: Dansparty med Tobias Karlsson & Vänner

Tobias Karlsson tar med sig några av Sveriges bästa instruktörer till Algarvekusten för en...
FRÅN 17 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
28 sep 2024
05 okt 2024

Training Camp 5-12 oktober 2024: Maxat i Portugal

Upplev en träningsresa utöver det vanliga! Utforska mångfalden i våra intensiva träningspass...
FRÅN 15 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
04 okt 2024
11 okt 2024

Training Camp 12-19 oktober 2024: Löparveckan

Häng med på höstens omtyckta löparvecka, en vecka full av löpning och gemenskap! Oavsett din...
FRÅN 15 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
11 okt 2024
18 okt 2024