Hans Lodin

Hans Lodin är en välkänd profil inom Springtime och Runners World, där han har varit med sedan starten 1982. Hans yrkesliv har präglats av en passion för resor, löpning och sport i allmänhet, och hans engagemang och expertis har varit avgörande för att främja löpning som en livsstil och sport i samhället. Hans karriär tog sin början med en debut som maratonlöpare i Berlin Marathon 1990 och därefter har det blivit många både långa och korta lopp runt om i världen.

Utanför löparspåret har Hans en bakgrund inom bollsporter som bordtennis och fotboll. Bollen är fortsatt med men nu via en passion för padel där han nu är en hängiven utövare. Löpningen är givetvis fortsatt med men nu som motionärslöpare där han mest springer för sin egen hälsas skull och för att njuta av den frihet och frisk luft som löpningen ger.

Hans har också ett stort reseintresse, där New York är en stad han besökt varje år sedan tidigt 80-tal i samband med i synnerhet New York Marathon och New York Halvmarathon. Han är också expert på Hawaii dit han har varit Springtimes reseledare till Honolulu Marathon under många, många år.

Resor med Hans Lodin:

New York Halvmaraton

Följ med till New York Halvmaraton. Du springer förbi några av New York mest kända...
FRÅN 2 000 SEK
Förhandsanmälan - New York
16 mar 2025
16 mar 2025