Erika Kits Gölevik

Erika är personlig tränare och yogalärare. Hon bygger sin träning enligt devisen ”Rör dig som du vill känna dig” och värdesätter glitter i blicken lika högt som mjölksyra i benen. Efter över 20 år i branschen grundade Erika 2018 Träningsrevolution. Då som en aktion mot rådande ton och miljö i media- och träningsvärlden:

– I en värld som konstant talar om för oss att yta och prestation är eftersträvansvärt krävs det medvetenhet och en stor dos självkärlek för att inte fastna i destruktiva tankemönster om sig själv, sin kropp och egenvärde. 

Idag driver hon, tillsammans med terapeuten Simon Forsman onlinemötesplatsen evolutionsrummet.mn.co där medlemmar varje vecka möts för rörelse, stillhet, meditation och inquiry-samtal. 

– Med evolutionsrummet vill jag erbjuda en plats online och i verkligheten som är fri från algoritmer, stagnerade normer och ideal. En fristad för oss att mötas där omsorg av kropp, själ och natur går hand i hand.

Om Träningsrevolution
Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen.
För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.
Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa.

Foto: Emma Wallskog

Resor med Erika Kits Gölevik:

Camp Mallorca - Holistic Revolution week med Cecilia & Erika 13-20 april 2024

Holistic Revolution week med Cecilia & Erika fyller en vecka med upplevelser för alla dina sinnen....
FRÅN 17 990 SEK
Alla avreseorter - Palma
13 apr 2024
20 apr 2024