Anna Lindh

Anna har sina rötter i de norrländska skogarna. Då var längdskidåkning och löpning allt. Idag är löpningen en hobby och då speciellt distansen halvmarathon som Anna fastnat för. Efter en lärarexamen som Matematik och Idrottslärare från Umeå lärarhögskola lockade Stockholm och från 1997 har Anna jobbat heltid inom fitnessbranschen där hon gjort sig ett starkt namn. Anna driver idag även sitt eget företag STILLA EFTERTANKE vilket stärkt hennes kunskap och utveckling.

Anna är dansant, stark och karismatisk! Men sitt idérika sätt att instruera fylls hennes klasser med dynamik, uttryck, styrka och personlighet. Hon har en utstrålning och energi som ingen kan undgå att smittas av.

Man kan se Anna instruera, föreläsa och utbilda runt om i Sverige på convention, Yoga Retreats och inspirationsdagar samt instruktörsutbildningar. Till vardags återfinns Anna som instruktör på Gerdahallen i Lund. I Lund, arbetar hon förutom som instruktör även som gruppträningsansvarig och utvecklingsansvarig inom gruppträningen.

På Training Camps håller Anna klasser som afro, fys pass, SomaMove, HIT, dansmix och självklart yoga på alla nivåer. Anna har senaste åren förkovrat sig och fördjupat sina kunskaper inom yoga och meditation, Idag är hon även certifierad YinYoga och traditionell Kinesisk medicin lärare samt Restorativ-Yogalärare. Anna är också en duktig löpledare. 

Anna driver tillsammans med sin syster Maria Lindh instagramkontot RunningSis där de tillsammans vill inspirera alla till ökad löparglädje på alla nivåer. 

 

 

 

Resor med Anna Lindh:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se