Andreas Lundstedt

Andreas Lundstedt är  svensk artist, koregraf, sångare och programledare främst känd som medlem i popgruppen Alcazar. Lundstedt började sin karriär som tonåring i gruppen Stage Four tillsammans med  Peter Jöback, Lisa Nilsson och  Lizette Pålsson. Han har tidigare bott i New York 1992-1995, studerat dans och jobbat som dansare. Hösten 2005 och våren 2006 spelade han huvudrollen i musikalen Saturday Night Fever på Oscarsteatern i Stockholm.

1998 bildades Alcazar och har sålt över en miljon skivor världen över.  Alcazar har haft stora framgångar med flera stora internationella radiohits under 2000-talet. Sedan 2007 består bandet av Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Linda Hedlund. Andreas Lundstedt har flera gånger varit med i Medlodifestivalen både som soloartist och med Alcazar.

 Hösten 2007 debuterade Lundstedt som programledare för underhållningsprogrammet Ranking the stars som sändes på kanal 5. Han har även själv varit deltagare i en mängd underhållningsprogram så som Körslaget, Berg flyttar in, Så ska det låta och Allsång på Skansen.

Andreas har också skrivit en självbiografi ”Mitt positiva liv” som kom ut i September 2012. Han reser ofta runt i Sverige och håller föreläsningar.

Andreas har ställt upp i Melodifestivalen nio gånger.

 

Resor med Andreas Lundstedt:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se