Yellow Monte Gordo Beach

Hotellet vi bor på har mycket bra service, stora gemensamma ytor och halvpension ingår. Yellow Monte Gordo Beach Hotel ligger perfekt beläget i den lilla turiststaden Monte Gordo. Runt hörnet ligger naturreservatet med fina gång- och löparstigar och endast 100 meters ifrån ligger den milslånga stranden. Restauranger, butiker och Monte Gordos Casino ligger inom gångavstånd.
Yellow Monte Gordo Beach Hotel är ett stort hotell med rymliga och ljusa rum. Hotellet renoverades vintern 2012. Samtliga rum har telefon, a/c, färg-tv, mini-bar, hårfön, kassaskåp och ett modernt badrum med wc, bad/dusch.

Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en bäddsoffa där en eventuell tredje person kan sova. Mot ett mindre tillägg kan du försäkra dig om ett rum med en fantastisk utsikt över Atlanten och den milslånga stranden.

I de sviter för familjer eller sällskap upp till fyra personer, bor du bekvämt och rymligt i två rum, med samma höga standard.

Hotellets spaanläggning erbjuder en uppvärmd inomhuspool på 10 x 11 meter, perfekt för vattengymnastik och lätta simpass. Det finns två stycken jacuzzis för ömmande muskler och givetvis även bastu, ångbastu och vanlig bastu.

Hotellets gym ligger intill spaanläggningen, där finns både löparband, motionscykel och ett tjugotal styrketräningsmaskiner.
Hotellets solterrass rymmer ett stort antal solstolar och där finns två utomhuspooler (ej uppvärmda). En större pool för vuxna på 19 x 10 meter och en mindre för barn på 10 x 10 meter.

Det finns en stor och trevlig bar. Här kan du bekvämt sitta i en av soffgrupperna och se på hotellets underhållning, som erbjuds de flesta kvällar.

I resans pris ingår frukost och middag som serveras i vår egen matsal. Frukostbuffén är riklig med ägg, bacon, olika sorters bröd och pålägg, grönsaker, frukt, juice, kaffe och te. Det finns även gröt och flera sorters frukostflingor som vår samarbetspartner AXA står för.

Även middagen serveras som buffé med flera huvudrätter och en stor salladsbuffé. Till maten finns vatten, öl, juice, läsk eller vin (observera att vin till maten kostar extra), efter maten serveras frukt och olika desserter.

Du har möjlighet att byta ut middagen mot lunch om du meddelar hotellreceptionen dagen före. Lunchbuffén går i samma stil som middagen men serveras i hotellets stora matsal.

Inga inlägg hittades.

Arkiv

    Kategorier