”Här finns träning för alla nivåer!”

Resenärerna Petra, Daniel och Lotta har varit på Training Camp i Portugal ett antal gånger. Så här tycker de om resan.

Varför åker ni på träningsresor?
Petra: Jag tränar för att hålla mig i form och må bra, jag är mer av en motionär. Danne tränar hårdare och tävlar i Ironman, så vi tränar på väldigt olika nivåer. Men i Portugal finns det olika slags pass för olika önskemål vilket är helt perfekt för oss.
Daniel: Ja, vi kan åka tillsammans trots att vi har olika mål med vår träning, det är det bästa med Training Camp Portugal!

Berätta kort om träningsveckan!
Daniel: Dagarna börjar alltid med en morgonjogg på stranden till soluppgången. Där laddar vi batterierna. Sen fyller vi magarna med frukost. Vi formar sen dagen som vi vill med ett otroligt brett utbud av möjligheter. Vi brukar äta lunch på stranden, tränar lite till eller tar en promenad till Spanien. Sen är det middag och någon inspirerande föreläsning efter det.
Petra: Jag tycker att torsdagens bergspass är en höjdpunkt. Då går eller springer vi i apelsinlundarna i bergen. Det blir aldrig tråkigt under resan, du får nya vänner och det är ett hejdundrande party sista kvällen med gänget.

Vad är det bästa med träningsveckorna i Portugal?
Daniel: Att det är så enkelt att vara där. Precis allt vi behöver finns där, allt från de grymma ledarna till de organiserade klasserna. Vi behöver inte tänka på någonting, det är som en charter med extra allt!

Vilket är ert bästa minne från Portugal?
Daniel och Petra: Morgnarna på stranden, när solen går upp, de är oslagbara! Hur var ledarna på plats?
Daniel: Mycket proffsiga. De har en otrolig förmåga att peppa och leda alla, från nybörjare till elit.

Hur var träningsmöjligheterna – utbudet?
Petra: Miljön är fantastisk, i synnerhet att det går så lätt att springa på stranden. Det är ingen sluttning och ebb och flod gör sanden till ett perfekt löparunderlag. Utbudet är utmanande på ett roligt sätt, det finns något för alla.