Behandling av personuppgifter

Hej!

Nedan följer viktig information som vi ber dig att noggrant läsa.

Som prenumerant av Springtimes digitala nyhetsbrev vill vi informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter och säkerställa att du fortfarande samtycker till att vi skickar nyhetsbrev till dig.

Personuppgifter som vi behandlar för att skicka ut nyhetsbrevet omfattar endast din e-postadress. I samband med vår hantering av nyhetsbrevet kommer din e-postadress att överföras till vår leverantör som tillhandahåller IT-lösningen för utskick av nyhetsbrev. Vid varje sådan överföring kommer vi att säkerställa att överföringen är förenlig med tillämplig dataskyddslagstiftning.

Din e-postadress sparas så länge du samtycker till att vi skickar nyhetsbrevet till dig. Du återkalla ditt samtycke genom att klicka på länken ”avregistrera” längst ner i nyhetsbrevet.

Du kan även närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till personuppgifter@springtimegroup.se där du i mejlet skriver ”AVREG”. Du kan även återkalla ditt samtycke genom att personligen besöka oss på Gustavslundsvägen 137, 167 51 Bromma.

Kom ihåg att du alltid har rätt att få dina personuppgifter raderade och inge klagomål avseende Springtimes personuppgiftsbehandling till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet inom EU.

Springtime har skickat länken till detta meddelande till dig med anledning av EU:s dataskyddslagstiftning, General Data Protection Regulation (GDPR). Springtimes uppdaterade Personuppgiftspolicy finner du här. Alla uppdateringar har din integritet i fokus.