Aftonbladet – erbjudande 1000 kr i rabatt

träningsresor med svett, glädje och sveriges bästa ledare | Just nu, specialrabatt på 1000 kr*. Ange bokningskod: aftonbladet

Training Camp Portugal | 21 mars – 16 maj

Välj mellan 8 fullmatade veckor med olika teman allt från löpning, Friskis&Svettis till dans- och körveckor. Alla veckor är fyllda av härlig träning.

Ta din träning ett steg längre? Våra fantastiska träningscoacher visar vägen! Häng med till Portugal på Training Camp – en resa med mycket löpning, träning och upplevelser. Njut av den magiska stranden, upplev den härliga gemenskapen, blir inspirerad och peppad av våra fantastiska instruktörer. Prova på något nytt eller gör det du gillar bäst, vi gör träning lustfylld för alla nivåer!

I den lilla orten Monte Gordo på Algarvekusten får du sköna svettiga fys- och danspass på plankan på stranden, smarta tekniktips, härliga häng i cross fit-buren och löprundor. Varje dag möter vi solen under morgonjoggen och stavgången på den milslånga stranden. Varje vecka åker vi upp i bergen på det mycket uppskattade bergspasset med fantastiska vyer, där du springer eller vandrar vald distans.  

1000 kr i rabatt*, ange bokningskod: Aftonbladet, senast 8 december.

*Rabatten gäller nybokningar och boende på Yellow och Prime hotell.

 Camp Mallorca – för alla sinnen | 4-11 april | 18-25 april | 25 april-2 maj

Välj mellan en Friskis&Svettis-vecka, Holistic Week med Cecilia Gustafsson eller en vecka med Viktväktarna.

Vi bor mellan de underbara bergen och det kristallklara havet på ett mycket fräscht hotell som erbjuder bra rum, god mat och en härligt relax- och spaavdelning. Givetvis får kroppen sitt via det stora utbudet av fysisk träning, yoga, promenader, löpning, dans- och fysträning i en härlig mix. Lugn och harmoni i sköna Palma Nova och äventyr i heta Palma – här finns något för alla sinnen!

Vår ambition är att du ska åka hem med en känsla fylld av inspiration och glädje! Och kanske lite träningsvärk…

Häng med på en resa för alla sinnen!

1000 kr i rabatt*, ange bokningskod: Aftonbladet, senast 8 december.

*Rabatten gäller endast nybokningar.