Aftonbladet erbjudande senior

aktiva Seniorresor | rörelseglädje på algarvekusten och i palma nova | Just nu, specialrabatt på 1000 kr*. Ange bokningskod: aftonbladet

Training Camp Senior i Portugal | 29 februari – 21 mars

Välj mellan en, två eller tre sköna veckor. En resa till Algarvekusten i Portugal, fylld av träning, glädje och gemenskap.

Training Camp Senior är en resa för dig som tränar regelbundet och vill fortsätta hålla dig stark och frisk länge. I samarbete med Friskis&Svettis erbjuder vi träning för alla nivåer, speciellt anpassade för dig som senior. Du kan testa nya pass och kanske hitta gömda och glömda muskler. Utmana dig själv med ett roligt danspass eller landa i lugnet med yoga. Vi lånar även ut utrustning som tennis- och padelrack, golfklubbor mm.   

1000 kr i rabatt*, ange bokningskod: Aftonbladet, senast 8 december.

*Rabatten gäller nybokningar och boende på Yellow och Prime hotell.

Camp Mallorca – för alla sinnen – Aktiv senior | 21-28 mars | 11-18 april

21-28 mars – Ladda för livet

11-18 april – Friskis&Svettis

En aktiv tränings- och semesterresa för dig som vill uppleva världen  genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge.

En träningsresa med lugnare tempo med hälsa och välmående i fokus. 

Resan är för dig som tycker om att röra på dig, vill komma igång med träningen eller motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment och kultur ingår, samt en härlig gemenskap. 

Häng med på en resa för alla sinnen!

1000 kr i rabatt*, ange bokningskod: Aftonbladet, senast 8 december.

*Rabatten gäller endast nybokningar.