Tillval: Danskurs Samba & Smooth Jive – Tobias Wallin

Vill du lära dig dansa Samba och Smooth Jive från grunden, så kan du anmäla dig till en riktig danskurs ledd av Tobias. Tobias har medverkat i Let’s Dance och är internationellt dansutbildad. Kursen hålls vid 5 tillfällen och riktar sig till både nybörjare och vana dansare.

Pris: 395kr

* Samba
Samba är glädjens dans som härstammar från carnivalen i Rio de janeiro. Mycket höftrörelser, snabba steg och härlig rytmisk musik bjuder den här dansen på. På ett lekfullt och enkelt sätt kommer Tobias att lära att ta fram er inre brasilianska aura. Ni kommer svettas, skratta och kanske få lite träningsvärk i delar av kroppen ni inte ens visste ni hade!

* Smooth Jive
En lite lugnare och lekfullare variant av 10dansen Jive. Jive är en uptempo-dans med höga knän och mycket kickar. Man kan se Smooth Jive som en lite softare ”kusin”, stegen är liknande men inte på ett lika tekniskt plan. En väldigt ”förlåtande” dans som är fantastisk att dansa. Musiken är allt från swingig till RnB. Kan utlova många skratt samtidigt som vi kommer att svettas tillsammans.

Inga inlägg hittades.

Arkiv

    Kategorier