Rickard Olsson & Poppe Linge Gimling presenterar Afterwork TV

Rickard Olsson (programledare) och Poppe Linge Gimling (producent) på webbtv-kanalen AfterworkTV, är nyfikna på er och våra seniorresor till Portugal. De berättar kort om sitt arbete och sin kanal för seniorer med möjlighet till mingel efteråt. Välkomna! 

 

Afterworktv.se är kanalen för seniorer som nu firar ett år och startades av Seniormässan. Kanalen drivs av mediebolaget 2MC AB/Mad Cat i nära samarbete med Seniormässan. Det är en webbtv baserad streaming-plattform, med mängder av program inom resor, kunskap, träning, livsstil och musik. 

Rickard Olsson är en svensk TV- och radioprogramledare som har lett flera populära program som Bingolotto, Vem vet mest? och Melodifestivalen.

 

Producenten Poppe Linge Gimling säger:

– Det är dags att vi tar seniorer medialt på allvar och skapar innehåll åt och tillsammans med dem. Vi ska fokusera på våra ledord, ”Underhålla, Engagera och Inspirera”. Det är ju dessutom en bonus om vi med våra program kan utbilda på ett roligt sätt och genom detta underlätta vardagen för landets seniorer. Vi vill helt enkelt vara en källa till positiva inslag i vardagen, säger Poppe Linge Gimling, som är producent och ansvarar för utvecklingen på AFTERWORKTV.se.

Inga inlägg hittades.

Arkiv

    Kategorier