Training Camp Sälen

Temaveckor

Springtime Sälen-70

2017 kommer vi erbjuda 2 fullproppade veckor: 

På vår Training Camp i Sälen kan du välja ibland ett stort utbud av olika aktiviteter. Du bestämmer själv vad och hur mycket du vill vara med på. Ta gärna chansen att prova något nytt. Varje vecka inspireras du av erfarna och kunniga ledare som sprider träningsglädje och föreläser om bland annat motivation, träning och kost. 

Olika teman – alltid samma grundutbud

Våra partners sätter tillsammans med instruktörerna och föreläsarna sin prägel på veckornas innehåll. Grundutbudet är dock alltid detsamma oavsett vilken vecka du väljer att åka och det som finns alla veckor är:

* Löpning
* Stavgång
* Yoga
* Dans
* Styrka/rörlighet
* Fyspass
* Föreläsningar
* Entré till äventyrsbad
* Entré till saunavärld
* Liftkort
* Medverkan på bowlingtävling
* En lektion på FlowRider
* Avslutningsmiddag
* Professionell träningsledning av våra instruktörer under veckan

Veckornas program, ledare och föreläsare läggs upp på hemsidan allt eftersom de blir klara. Under varje temaveckas sida ser du vilka ledare som är klara för just den veckan. 

Springtime Sälen-56

23- 30 jul Friskis&Svettis familjevecka

Träna och umgås den svenska fjällvärlden ihop med familjen och kompisar. Här bjuds hela familjen på en rolig och intensiv vecka med möjlighet att prova på massor av olika träningsformer och aktivitet...
FRÅN 5 995 SEK

30 jul- 6 aug Familjevecka med Mulitsport & AIM Challange

Här bjuds hela familjen på en rolig och intensiv vecka med möjlighet att prova på massor av olika träningsformer och aktiviteter....
FRÅN 5 995 SEK