Om Resan

Tokyo Marathon

loppet 3 med logo

Upptäck fartfyllda Tokyo genom ett maratonlopp!

Väntelista öppen.

2018-års förhandsanmälan fullbokad.

”Troligen bland det bästa, allt var i toppklass och efterfesten magisk”
”Kanonbra som vanligt!”

Vi har fått indikationer från arrangören i Tokyo att vi ska få köpa garanterade startplatser till Tokyo Marathon 2018. Vi öppnar därför en förhandsanmälan för er som är intresserade. Det kostar 2000 sek att vara med på listan. Om du inte får plats återbetalar vi hela summan. Om du får plats används dina 2000 kr som en delbetalning på resan. Vi säljer bara hela paket.  
Om du i slutändan inte får möjligheten att köpa ett resepaket återbetalas alltså 2000 sek. Om du inte vill fullfölja bokningen fast du blir erbjuden en plats så återbetalar vi 2000 sek. Vi beräknar att ha mer information i juni.

Ta chansen och följ med på en spännande resa till en av världens mest mytomspunna städer, Japans huvudstad Tokyo. Staden är en av världens största med cirka 12 miljoner invånare. Här upplever du ett myller av människor, trafik, puls och intryck, i en blandning av gamla traditioner och ny historia. Tokyo är en dynamisk stad full av energi och kontraster. Här ser man skyskrapor, gallerior, trendiga varuhus och elektronik bland rogivande parker och tempel. Missa till exempel inte templet Meiji Shrine mitt i Yoyogiparken.

Tokyo stad träd

I Ginzaområdet finns exklusiva butiker, stora varuhus, trendiga restauranger och konstgallerior. Beger du dit till Akihabaraområdet hittar du elektronik i alla dess former. Shinjukus tågstation sägs vara en av världens mest trafikerade med cirka 500 000 resenärer dagligen.

Tokyo stad byggnad 

Hotellet vi bor på håller hög standard och har ett bra läge mitt i Tokyo, nära till alla användbara kommunala transportmedel, varuhus och restauranger. Hotellet ligger på kort transferavstånd från starten för maratonloppet.

Resan går från Arlanda, men vi hjälper till med anslutningsflyg från andra orter i Sverige om vi kan. Ring eller maila för förfrågan.

Vi säljer inte enbart startplats till Tokyo Marathon.

Tokyo marathon 3

Chicago Marathon
08 okt 2017

Bank of America Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära och spännande maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för...

Paris Marathon
09 apr 2017

Följ med oss till härliga Paris och spring ett tidigt vårmaraton. Ett av världens största lopp med över 40000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp...

Boston Marathon
17 apr 2017

Vi öppnar en intresselista den 8 juni klockan 12.00. Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp.

London Marathon – förhandsanmälan öppen
22 apr 2018

Följ med på en häftig weekendresa till den fantastiska staden London! Vi erjuder en klassisk London weekend och en har garanterade startplatser till London...

New York City Marathon
05 nov 2017

Om du ska gör ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. Känslan att starta med...


Laddar bokning