Om Resan

Inkaleden och Sydamerika

Sydamerika med Inkaleden 5

Inkaleden oktober 2017  

Eftersom platserna till vandringen tar slut 6-7 månader före avresan är nu dessa platser på förfrågan.

Ring oss på 08-545 535 40 eller mejla direkt till projektledare:

thomas.bjornermark@springtime.se för att göra en förfrågan. 

-OBS Nytt datum för Buenos Aires Marathon –

Nytt utresedatum är 11 oktober

Inkaleden är en mycket innehållsrik och spännande resa som går till Argentina och Peru i Sydamerika.

Vi börjar äventyret med att besöka den härliga storstaden Buenos Aires. Sydamerikas Paris, som den också kallas, är en stad som har massor att erbjuda. 
För att bekanta med oss med staden åker vi på en utförlig citysightseeing första dagen. Vi hinner även med att gå på tangouppvisning en av kvällarna.
Dessutom kan du välja att springa Buenos Aires marathon.

Därefter flyger vi till Peru och tar oss till den mycket charmiga staden Cusco som ligger uppe i Anderna på cirka 3 500 meter över havet. Tunn luft utlovas !
Centrumkärnan är mysig med stora fina torg, pampiga katedraler och kyrkor, koloniala vackra byggnader och ett stort utbud av kaféer och restauranger. 

Vi bekantar oss med Cusco och acklimatiserar oss till höjden. Efter ett par dagar ger vi oss av på det stora äventyret – vandring på Inkaleden!

thomas IPHONE 2013 SEP 23 1585

Swiss Alpine Marathon
30 jul 2016

Följ med på en härlig Training Camp till vackra Davos. Kombinera med Swiss Alpine. Vi erbjuder dessutom yoga, dans, fys och föreläsningar.

Medoc Marathon
09 sep 2017

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Detta maraton är som en stor fest med otroliga utklädningskreationer, vin, löpning, musik...

New York City Marathon
05 nov 2017

Om du ska gör ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. Känslan att starta med...

Paris Marathon
09 apr 2017

Följ med oss till härliga Paris och spring ett tidigt vårmaraton. Ett av världens största lopp med över 40000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp...