New York City Marathon

Priser

New York Marathon 3

Springtime är en researrangör
Vi säljer inte endast startplats. Startplatsen köps ihop med ett paket som består av flyg samt boende, minst 4 nätter, på något av våra kataloghotell.
Självklart tycker vi att ni ska stanna lite längre och njuta av denna fantastiska stad så vi erbjuder allt från 4 -10 nätter och vill ni stanna längre så ordnar vi det med.
Vi erbjuder även Florida och Miami på programmet, så varför inte åka ner till värmen och njuta ett par lata dagar på stranden?

Springtime ställer alla garantier till kammarkollegiet och lyder under lagen om paketresor.

nyc paraden

Prislistan 2016 finns till höger som pdf
Vi erbjuder alla typer av boende från del i 4-bäddsrum till enkelrum på 5 stjärnigt hotell. Naturligtvis finns det en begränsning på antal rum av varje kategori likaväl som det finns många olika typer av önskemål för er. Vi försöker i största möjliga mån alltid att se till att ni hamnar på det hotell och dagar ni önskar men vi går efter först till kvar principen när man gör sin bokning.

Startplats
Startplatserna kostade 2016 4995 kr styck. I priset ingår även transfer ut till Staten Island. 
nyc connecitut

Utflykter
Vi erbjuder en mängd olika utflykter, pris från 495-995 kr, för mer information se fliken utflykter.
Spontanutflykter, vi och våra reseledare erbjuder även olika utflykter på dagarna som det bara är att hänga med på. Tex Brooklynbridge som vi åker till och promenerar över, dessa spontanutflykter är alltid till självkostnadspris, tex en tunnelbanebiljett.

 nycmar ledare

Guider och reseledare
På varje hotell bor minst en reseledare från Springtime som varje dag kommer finnas tillhands för er om ni har frågor eller vill har tips och ideer. Från onsdag-lördag erbjuder våra ledare morgonjogg i central park. Torsdag- lördag erbjuder vi att gemensamt gå med er till nummerlappsmässan och hämta ut den efterlängtade lappen! Springtime brukar ha mellan 15-20 reseledare på resan samt ett antal lokalguider som hjälper till vid transfer och så vidare.