Om Resan

Honolulu Marathon

Honolulu Marathon 6 

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? I så fall är resan till Honolulu Marathon något för dig. Vintern 2017 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan där du får uppleva 3 dagar i Los Angeles, 5 dagar i Honolulu, 4 dagar på Maui och avslutningsvis 2 dag i San Francisco. Resan kommer vara full av oförglömliga upplevelser både för dig som springer loppet och dig som medresenär. Vi är experter på destinationen och kommer ha med 1-2 erfarna svensktalande reseledare samt mötas av lokala guider på plats.Ta chansen och häng med på din livs resa!   

Los Angeles
Los Angeles, också känt som LA, är den största staden i delstaten Kalifornien och grundades av spanjorerna den 4 september 1781. Staden och dess omgivningar är världsledande inom populärkultur som filmindustri, television och musikindustri. LA är känt för sitt behagliga klimat, stora motorvägar, kändistätheten, Hollywood, shopping och de vackra stränderna.
Vi morgonjoggar längs klassiska Venice Beach, vi kändisspanar i Beverly Hills, shoppar i Santa Monica och upplever filmens underbara värd i Hollywood och på Universal Studios.

LA

Honolulu
Oahu är den tredje största ön och den mest befolkade av alla öar. Oahus största stad är Honolulu och här finns den berömda stranden Waikiki. För den shoppingsugne så finns ett av de största shoppingcentren här, Ala Moana. Om du hellre vill uppleva marknadens charm så finns International market place på gångavstånd från hotellet.
Pearl Harbor är värt ett besök där du kan få en aning om hur hårt Hawaii drabbades under andra världskriget. Händelsen 1941 gjorde att USA gick med i kriget i allians med Storbritannien.
Vi kommer bo på 4-stjärniga Outrigger Reef på underbara Waikiki Beach. Det är här vi springer maraton den 10 dec.

Hnl marathon

Maui
Vi hinner även med natursköna Maui. Ön består av ca 20 mil stränder med svart, röd eller vit sand. Maui är en ö för avkoppling och livsnjutning. De är kända för sitt kök där man kan äta det mesta från havet. Det finns ett rikligt utbud av restauranger, barer och nattklubbar. Golfbanorna här är rankade som några av de bästa i världen om andan skulle falla på. Maui visar sig oftast från sin bästa sida med naturens bländande skönhet, härligt tropiska klimat och höga temperaturer året runt. där vi bland annat får delta i en polynesisk festafton med mat, hulahuladans och tropiska drinkar. Maui är bäst!

San Francisco
Avslutningsvis åker vi till San Francisco som bland annat är känt för de branta kullarna, stilblandningen av viktoriansk och modern arkitektur samt det vackra läget med stora stränder som möter haven runt om staden. Berömda attraktioner är Golden Gate-bron, Alcatraz, kabelspårvagnarna, Transamerica-pyramiden, Coit Tower och Chinatown. Med sitt stora utbud av restauranger, kultur och shopping är San Francisco är helt klart USA´s charmigaste stad!

På samtliga platser bor vi mycket bra hotell samt har med oss svensktalande reseledare.

golden-gate-bridge

Notera att ovan är ett preliminärt program och kan komma att ändras.

Paris Marathon
09 apr 2017

Följ med oss till härliga Paris och spring ett tidigt vårmaraton. Ett av världens största lopp med över 40000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp...

London Marathon – förhandsanmälan öppen
22 apr 2018

Följ med på en häftig weekendresa till den fantastiska staden London! Vi erjuder en klassisk London weekend och en har garanterade startplatser till London...

Chicago Marathon
08 okt 2017

Bank of America Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära och spännande maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för...

Swiss Alpine Marathon
30 jul 2016

Följ med på en härlig Training Camp till vackra Davos. Kombinera med Swiss Alpine. Vi erbjuder dessutom yoga, dans, fys och föreläsningar.

Medoc Marathon
09 sep 2017

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Detta maraton är som en stor fest med otroliga utklädningskreationer, vin, löpning, musik...